Edició 2014
JA ESTAN DISPONIBLES LES CLASSIFICACIONS DE
LA TRINEU LA MOLINA 2014


AVISOS IMPORTANTS EDICIÓ 2014


IMPORTANT MATERIAL


La segona transició per passar del Mountain Runnig al Skimo, la farem en el pla de la corda (dues estacions), per poder pujar-vos els esquis amb pells, bastons i botes a la transició, us demanem que ens porteu el material preparat el dissabte a la tarda tots els que pogueu o el diumenge abans del briefing de les 8:30.

ATENCIÓ CANVI D'ITINERARI DE RUNNING I SKIMO

Aquest any LaTrineuLaMolina acabarà al Niu de l'Aliga, al Costat de la Tossa d'Alp a 2500m.

Canvi de recorreguts de Mountain Running i Skimo de manera que el M-running ens permetrà arribar fins a on començi la neu a on portarem els equips d'esqui de muntanya i es podra fer la transició.
El recorregut d'esqui de muntanya acabarà al Niu de l'Aliga a on hi haura la roba per abrigar-se i caldo 
Gallina Blanca per recuperar-se de l'esforç.
D'aqui baixada neutralitzada fins al telecabina Alp2500 per baixar fins a la base de 
La Molina.NOU ITINERARI:
Més informació:

https://www.facebook.com/latrineulamolina
Video de l'Edició 2014
 
Video de l'edició 2013La Trineu La Molina, 20 d'Abril de 2014
La trineu es un nou repte per aquells atletes que volen combinar tres dels seus esports preferits o per aquells equips que dominen a la perfecció un dels tres. Córrer per camins de muntanya, pujar en la BTT i guanyar metres d’alçada fins arribar a la neu i allà calçar-se els esquis per fer un magnífic recorregut en pujada per acabar amb un vertiginós descens.


Volem que la trineu la molina sigui la festa de final de l’esqui alpí i l’inici del mountain running i la BTT per muntanya, a més de poder seguir practicant l’esquí de muntanya. Per això, sempre l’organitzem el dia de tancament de l’estació d’esquí de la Molina.