Inscripcions


Incripcions obertes per la TriSnow La Molina des de l'1 de març fins el 30 de març de 2023!!!

Els 100 primers inscrits tindran de regal uns mitjons tècnics d'Sport HG per gaudir i practicar de la muntanya amb el millor confort

No tardeu a inscriue-us !!

Les inscripcions, així com els passos per inscriure-us, venciment i mitjà de pagament es detallen a www.trisnowlamolina.com

El pagament de la inscripció NO és reintegrable NI transferible en el cas de la no participació del corredor, excepte presentant certificat mèdic i comunicant-lo a l'organització 15 dies abans de la prova. En aquest cas únicament li serà abonat el 50% de la inscripció mitjançant la targeta de crèdit/dèbit amb la que es va efectuar el pagament.

En el cas de resultat premiat en algun tipus de sorteig que l'organització o empreses col.laboradores realitzin durant el procés d'inscripció i fins la realització de l'esdeveniment si l'atleta es dona de baixa es procedirà de la mateixa manera mencionada anteriorment.

El divendres 30 de març es tancaran inscripcions. (si queden places l'organització es reserva el dret d'admetre més corredors amb un suplement de 10€)

* Places limitades a 150 participants

Inscripció individual:              45 €
Inscripció per equips:             90 €
Inscripció per equips Kids:    90 €

Dinar al Xalet de la UEC:        12€

* Nens de 11 a 15 anys acompanyats OBLIGATÒRIAMENT per un adult. El preu de l'equip Kids inclou la inscripció del/s adults. Pels menors, s'haurà d'omplir una autorització, disponible a l'enllaç següent:
Autorització Menors TriSnow Kids


La TriSnow La Molina

 US ESPERA!!!