InscripcionsINSCRIPCIONS

Les inscripcions s'obriran el dia 9 de febrer i es tancaran el dia 30 de març, dia anterior a la cursa. 
Places limitades a 150 participants.

Si quedessin dorsals l'organització es reserva el dret d'admetre més corredors amb un suplement de 10€ el mateix dia de la cursa sempre que porti tot el material identificat i endreçat i el material obligatori. 


Els 30 primers inscrits entraran en el SORTEIG de l'activitat de PUENTING, per a dues persones, organitzada per Altitud Extrem, empresa de guies de muntanya i activitats a la natura. (*data de l'activitat a confirmar per l'empresa) 

Les inscripcions, així com els passos per inscriure-us, venciment i mitjà de pagament es detallen a www.trisnowlamolina.com

El pagament de la inscripció NO és reintegrable NI transferible en el cas de la no participació del corredor, excepte presentant certificat mèdic i comunicant-lo a l'organització 15 dies abans de la prova. En aquest cas únicament li serà abonat el 50% de la inscripció mitjançant la targeta de crèdit/dèbit amb la que es va efectuar el pagament.

En el cas de resultat premiat en algun tipus de sorteig que l'organització o empreses col·laboradores realitzin durant el procés d'inscripció i fins la realització de l'esdeveniment, si l'atleta es donés de baixa, es procediria de la mateixa manera mencionada anteriorment.

PREUS
Inscripció individual:              45 €
Inscripció per equips:             90 €


BENVINGUTS A LA TRISNOW LA MOLINA
"Una cursa de Casa, oberta al Món"