La TriSnow La Molina


Amigues i amics, desprès de tres anys de sense la TriSnow La Molina , arrenquem motors de nou, amb il·lusió renovada. 

Aneu-vos preparant i anotant data per aquesta 8ª edició!!

El diumenge 9 d'abril de 2023 tornarem a acomiadar la temporada de neu, i en aquesta edició ho farem amb un reconeixement especial, en memòria al nostre amic i col·laborador que sempre ens va fer costat a aquesta cursa, Carles Adern.

Els 100 primers inscrits tindran de regal uns mitjons tècnics d'Sport HG per gaudir i practicar de la muntanya amb el millor confort

No tardeu a inscriue-us !!


Comencem el compte enrere per gaudir d'un esdeveniment únic a la muntanya!!!

VIDEO DE L'EDICIÓ DE 2017

La TriSnow La Molina és un repte per aquells esportistes que volen combinar tres dels seus esports preferits o per aquells equips on cada corredor gaudeix d'una modalitat; la MTB, el M-running i l'esquí de muntanya.
Aquesta triatló surt de Puigcerdà, de La plana de la Cerdanya en MTB i puja pel Pla de les Forques apropant-nos a La Molina Vila on comença el tram de M-running. 

Correrem per camins de muntanya fins arribar a la neu on ens calçarem els esquís, les pells de foca o si ho preferiu, les raquetes de neu, per fer el recorregut d'esquí de muntanya i arribar al cim més alt de l'Estació d'esquí de la Molina, la Tosa d'Alp (2.537m). 

Com ja hem fet en edicions anteriors, treurem pells per realitzar un descens de 180 m de desnivell fins arribar a Meta situada al telecabina Alp 2500.
Desitjem que la TriSnow La Molina esdevingui, com cada any, una gran festa de comiat de la temporada d'esquí i l’inici del M-running i la MTB, i és per aquest motiu que sempre l'organitzem quan tanca l’estació.

Com cada any els organitzadors, La Molina Club d'EsportsAltitud Extrem volem agrair l'empenta que ens doneu any rere any per llençar-nos a organitzar una nova edició, i fer d'aquesta triatló blanca una gran festa que no podríem tirar endavant sense la vostra participació.

L'Equip de La TriSnow La Molina