La TriSnow La Molina


Triatlet@s, tornem a organitzar La TriSnow La Molina, una cursa de Casa però sempre oberta al Món. 
El motiu.. doncs compartir una estona per retrobar-nos, fer nous vincles i sobretot gaudir de l'esport i la natura que tenim a La Cerdanya. 

És un petit tastet dels indrets màgics dels que gaudim; el Campanar de Puigcerdà on tindrà lloc la sortida, la plana encara frondosa, camins i corriols que van pujant apropant-nos a la localitat de La Molina on agafarem corriols plens de colors.

Passarem per l'estació d'esquí de la Molina, la més antiga de Catalunya, per iniciar l'últim esforç fins arribar a meta passant abans per la Tosa d'Alp, el punt més alt de l'estació amb unes vistes panoràmiques 360 graus de Catalunya Increibles!! 

Que més podem demanar?. 

Aquest any tot i que està dedicat al nostre amic Carles Adern, molt conegut per la seva trajectòria impecable al capdavant de l'Àrea Esportiva de l'Ajuntament de Puigcerdà volem fer partíceps més que mai a les Dones. 

Falten dones a aquesta triatló i desde l'organització de La TriSnow La Molina us encoratgem per participar tant individualment com amb equip!!. 
Seria una total alegria aconseguir veure moltes més Dones aquest any!!! 

            MOTIVACIÓ        ESFORÇ         ALEGRIA      RECOMPENSA        ESPORT                                                   

ORGANITZACIÓ:
CreatingEvents & Experiences
Pertot
Altitud ExtremCOMPTE ENRERE PER GAUDIR D'UNA TRIATLÓ ÚNICA A LA CERDANYA!!

VIDEO DE L'EDICIÓ DE 2017

La TriSnow La Molina és un repte per aquells esportistes que volen combinar tres dels seus esports preferits o per aquells equips on cada corredor gaudeix d'una modalitat; la MTB, el trail running i l'esquí de muntanya.
Aquesta triatló surt de Puigcerdà, de La plana de la Cerdanya en MTB i puja pel Pla de les Forques apropant-nos a La Molina Vila on comença el tram de trail-running. 

Correrem per camins de muntanya fins arribar a la neu on ens calçarem els esquís, les pells de foca o si ho preferiu, les raquetes de neu, per fer el recorregut d'esquí de muntanya i arribar al cim més alt de l'estació d'esquí de la Molina, la Tosa d'Alp (2.537m). 

Com ja hem fet en edicions anteriors, treurem pells per realitzar un descens de 180 m de desnivell fins arribar a Meta situada al telecabina Alp 2500.

Desitgem que la TriSnow La Molina esdevingui, com cada any, una gran festa de comiat de la temporada d'esquí i l’inici del trail-running i la MTB, i és per aquest motiu que sempre l'organitzem quan tanca l’estació.

Com cada any els organitzadors, volem agrair l'empenta que ens doneu any rere any per llençar-nos a organitzar una nova edició, i fer d'aquesta triatló blanca una gran festa que no podríem tirar endavant sense la vostra participació.

L'equip de La TriSnow La Molina


ORGANITZADORS DE LA TRISNOW LA MOLINA