TriSnow La Molina


EDICIÓ 2019
El diumenge 21 d'abril de 2019, per acomiadar la temporada de neu celebrarem la 7a. edició de la Triatló Blanca dels Pirineus, la TriSnow La Molina.

La TriSnow La Molina és un repte per aquells esportistes que volen combinar tres dels seus esports preferits o per aquells equips en que cada corredor gaudeix d'una modalitat.    


Video de l'edició del 2017


La TriSnow La Molina surt de Puigcerdà, de La plana de la Cerdanya en MTB i puja pel Pla de les Forques apropant-nos a La Molina Vila on comença el tram de M-Running. Correrem per camins de muntanya fins arribar a la neu on ens calçarem els esquis i les pells de foca o les raquetes de neu per fer un magnífic recorregut d'esquí de muntanya i arribar al cim més alt de l'Estació d'esquí de la Molina, la Tosa d'Alp (2.537 mts). Com ja es va fer en edicions anteriors, treurem pells per realitzar un descens de 180m de desnivell fins arribar a Meta situada al telecabina Alp 2500.
Els triatletes que ho prefereixin podran realitzar el tram d'esquí de muntanya amb RAQUETES DE NEU.
Volem que la TriSnow La Molina sigui una festa de comiat de la temporada d'esquí i l’inici del running i la MTB per muntanya, per aquest motiu sempre l’organitzem quan tanca l’estació d’esquí de la Molina.

Com cada any els organitzadors, La Molina Club d'Esports i Altitud Extrem volem agrair la empenta que ens heu donat any rere any per llençar-nos a aquesta VIIª Edició, i fer d'aquesta triatló blanca una gran festa que no podriem tirar endavant sense la vostra participació.

L'Equip de La TriSnow La Molina

Altitud Extrem

La Molina Club d'Esports