Edició 2017

El 16 d'abril del 2017 vam tornar a organitzar la edició anual de La TriSnowLaMolina (5a. edició) per celebrar el final de la temporada de La Molina amb una Triatló blanca com mai.

Aquí us deixem les classificacions de la passada edició:

L'any passat vam superar el centar d'inscrits, dels quals 54 eren de la categoria masculina, 3 en categoria femenina, 1 equip femení i 4 equips masculins. 
La sortida desde Puigcerdà ja s'ha consolidat com un punt fort de la cursa, i l'arribada, en un petit descens després d'arribar a dalt de la Tosa d'Alp, superant una distància de 30 kilòmetres i un desnivell de 2000m positius. Tot un repte ple de motivació.  
Com sempre, l'Estació d'esquí de La Molina i la Cerdanya s'han volcat per fer d'aquesta prova una experiència única a Catalunya, ja que només es pot celebrar en entorns privilegiats
El nostre objectiu, com sempre és acomiadar l'esquí alpí per començar la temporada de Mountain Bike, Mountain Running i seguir amb la d'Esquí de muntanya. Des d'aquí volem agrair la seva presència a tots els participants, als voluntaris que han fet possible la prova així com als partners institucionals i als patrocinadors.