Edició 2018

Edicio 2018

El 8 d'abril del 2018 vam tornar a organitzar la edició anual de La TriSnowLaMolina (6a. edició) per celebrar el final de la temporada de La Molina amb una Triatló blanca com mai.

Aquí us deixem les classificacions de la passada edició:

La sortida desde Puigcerdà ja va començar passada per aiuga, i la climatologia desfavorable ja va acompanyar a tots els valents que corrien, fins arribar a Costa Rasa, arribada modificada a causa del mal temps. Els primer corredors van cobrir la distància en 1h54min i els darrers en 3h45min.
L'any passat va ser un any on tots els corredors que la van fer es poden considerar herois, degut a les extremes condicions de fred, pluja, vent i neu a la part final de la cursa. Tot i això, res ens va impedir disfrutar de una triatló blanca espectacular i acomiadar així la temporada d'hivern.
Des d'aquí volem agrair la seva presència a tots els participants, als voluntaris que han fet possible la prova així com als partners institucionals i als patrocinadors.