Edicio 2016

El 10 d'abril del 2016 vam tornar a organitzar la edició anual de La TriSnowLaMolina (4a. edició) per celebrar el final de la temporada de La Molina amb una Triatló blanca com mai.

Aquí us deixem les classificacions de la passada edició:
 
Resumint van prendre la sortida 38 corredors en total, dels quals 28 eren de la categoria masculina, 1 en categoria femenina, 1 equips femenins i 1 equip masculí. 
La sortida desde Puigcerdà ja s'ha consolidat com un punt fort de la cursa, i l'arribada a dalt de la Tosa d'Alp desprès de superar una distància de 30 kilòmetres i un desnivell de 2000m positius tot un repte ple de satisfacció. Els primer corredors van cobrir la distància en 2h 21m i els darrers en 4h 36m.
Com sempre, l'Estació d'esquí de La Molina i la Cerdanya s'han volcat per fer d'aquesta prova una experiència única a Catalunya, ja que només es pot celebrar en entorns privilegiats
El nostre objectiu, com sempre és acomiadar l'esquí alpí per començar la temporada de Mountain Bike, Mountain Running i seguir amb la d'Esquí de muntanya. Des d'aquí volem agrair la seva presència a tots els participants, als voluntaris que han fet possible la prova així com als partners institucionals i als patrocinadors.
 
Video de l'edició 2016
 
Sport Event Movie | TriSnow 2016 from Gotzam on Vimeo.