Tri Snow La Molina


Edició 2016

El dia 1 de març obrim inscripcions a la Tri Snow La Molina 2016. El 10 d'abril del 2016, després de la Setmana Santa i per acomiadar la temporada de neu celebrarem la nova edició de la Triatló Blanca dels Pirineus, la Tri Snow La Molina.

L'Equip de La Tri Snow La MolinaLa Tri Snow és un repte per aquells esportistes que volen combinar tres dels seus esports preferits o per aquells equips en que cada membre del equip gaudeix d'una modalitat. 


Video de l'edició del 2015
Sortim de Puigcerdà, a la plana de la Cerdanya, per apropar-nos a La Molina en "Mountain Bike", allà còrrer per camins de muntanya fins arribar a la neu i calçar-nos els esquis per fer un magnífic recorregut d'esqui de muntanya i arribar a la Tossa d'Alp.

Volem que la Tri Snow La Molina sigui la festa de final de l’esqui alpí i l’inici del running i la MTB per muntanya, a més de poder seguir practicant l’esquí de muntanya. Per això, sempre l’organitzem quan tanca l’estació d’esquí de la Molina.


Com a organitzadors, des de Altitud Extrem us volem agrair la empenta que ens heu donat per llençar-nos a aquesta quarta edició, la qual no hauriem pogut tirar endavant sense la co-organització de La Molina Club d'Esports.Altitud Extrem

La Molina Club d'Esports